Kaj delamo?

Podjetjem in blagovnim znamkam pomagamo pri grajenju in krepitvi odnosov s potrošniki preko celovite ponudbe marketinških storitev na enem mestu in podpore naše predane ekipe marketinških in prodajnih strokovnjakov.

Sodelujemo z domačimi in regijskimi podjetji kot tudi mednarodnimi korporacijami. Z našimi rešitvami smo ustvarili dolgoročna partnerstva v različnih industrijah, vključno z zavarovalništvom, razvedrilno industrijo, trgovino, avtomobilizmom, izobraževanjem in drugimi.

Naši naročniki

Kodaprom_Narocniki

Storitve

PROMOCIJSKI IZDELKI

Promocijski izdelki so učinkovita marketinška plaftorma za grajenje zavedanja in prepoznavnosti. Specializirani smo za veleprodajo kvalitetnih promocijskih izdelkov in tekstila priznanih dobaviteljev.

Koporativni in marketinški dogodki

Konference in sejmi

Poslovna darila

Darilna pakiranja

Promocijski tekstil

POS/POP materiali

IZDELKI PO MERI

Včasih samo logotip na standardnem promocijskem izdelku preprosto ni dovolj. Če si želite svojo blagovno znamko promovirati z unikatnimi izdelki, ki so v celoti prilagojeni vašim potrebam, jih razvijemo posebej za vas.

Razvoj konceptov

Izdelava prototipov

Koordinacija produkcije

KREATIVNE STORITVE

Kreativne storitve so ključnega pomena pri prevajanju komunikacijskih ciljev v rezultate. Ustvarimo lahko raznolike kreativne koncepte in oblikujemo komunikacijske materiale, ki bodo podprli vaše aktivnosti.

Predogledi postavitev

Celostne grafične podobe

Oblikovanje komunikacijskih elementov

Oblikovanje embalaž

Poskusni odtisi

TISKARSKE STORITVE

Logotip ali zanimiv motiv je tisto, zaradi česar si bo nekdo zapomnil vašo blagovno znamko. Izdelke lahko dodelamo z različnimi tiskarskimi tehnikami in jih tako prilagodimo osebnosti vaše blagovne znamke.

Offset tisk

Digitalni tisk

Sublimacijski tisk

Sito in tampo tisk

Reliefni tisk

Vezenje

Lasersko graviranje

3D/Epoxy leče